Tietoa

Kevätmättö 2016 on eräpohjainen mättöpeli, jonka eriin on lisätty erilaisia tehtäviä. Näin pyritään pitämään pitämään peli liikkeessä, sekä käyttämään laajaa osaa pelialueesta.

Pelialue

´
Vihtijärvi
Kytäjäntie 554
03790 Vihti

Perustiedot

Ajankohta 07.05.2016
Pelaajaraja 200
Ikäraja 12
Pelimaksu 15/25 €

Aikataulu

9:30-10:30 Ilmoittautuminen
11:00 Alkubriiffi
~19:30 Pelin lopetus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Eräpohjaisuus?

Peli on jaettu useampaan erilliseen erään. Jokaisessa erässä on omat tavoitteensa ja tehtävänsä. Lisäksi myös käytettävät pelialueen osat vaihtelevat eräkohtaisesti.
Myöskin Ehasan EB-projektia ja sen tuhoamiseen soveltuvaa kalustoa testataan ensimmäistä kertaa "tositoimissa".
Mikä EB-projekti? ...Milläs se sitten tuhotaan?

Onko pelissä taukoja?

Peli on jaettu osiin, mutta jotta saamme koko peliajan tehokkaasti käytettyä pyrimme pitämään tauot mahdollisimman lyhyinä. Suosittelemme että pelaaja kantaa mukanaan (tai jättää pelinjohdon osoittamiin paikkoihin) pelipäivänä tarvittavat peli- ja huoltotarvikkeet. Näitä ovat mm. kuulat, ruuat ja vesi. Vesitäydennystä järjestetään pelialueelle. Tapahtumassa on mahdollisuus ostaa Ehasan grillin tuotteita. Varaa siis mukaasi käteistä rahaa.

Onko peleissä respoja?

Kyllä on, tarkemmat respapaikat kerrotaan pelinjohdon toimesta ennen erien alkamista. Pelinjohto voi kuitenkin tarvittaessa rajoittaa respojen käyttöä, mikäli pelin sujuvuus sitä vaatii.

Onko peli pelkkää mättöä?

Tapahtuma on mättöä, yhdistettynä erilaisiin eräkohtaisiin tehtäviin. Tehtävät on pyritty suunnittelmaan siten, että pelaajat pääsevät osallistumaan tehtävien suorittamiseen mahdollisimman laajasti. Pelaajat voivat myös itse tarkistaa tehtävät ja lippujen paikat kännykällä osoitteesta status.ehasa.org

Onko tämä Conquest?

Ei ole, vaikka pelissä on palautteen perusteella panostettu myös muuhunkin kuin mättötoimintaan, on kyseessä kuitenkin mättöpainotteinen peli.