Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme tukevat Kevätmätön järjestämistä joko epäsuorasti tai suorasti, mutta jokatapauksessa ilman heitä tämänkin tapahtuman toteuttaminen olisi meille haastavempaa.

Atom Airsoft

Atom Airsoft on airsoft-tuotteiden erikoisliike joka myy, korjaa ja virittää airsoft aseita kilpailukykyiseen hintaan. Yritys toimii itse maahantuojana ja tästä syystä voi tilata asiakkaan pyynnöstä myös erikoisempia tuotteita.

Proairsoft

Proairsoft on jo 20 vuotta harrastuksen parissa toiminut airsoft-aseiden ja varusteiden erikoisliike. Yritys on kiistatta alan markkinajohtaja sekä vähittäismyynti- että tukkupuolella. Löydät proairsoftin laajasta valikoimasta harrastukseen tarvittavat aseet ja muut varusteet.

Airsoft-tuotteiden lisäksi liike myy varusteita, joita myös turvallisuusalan henkilöt ja retkeilijät voivat käyttää.

Milgear

Milgear Finland on Oululainen airsoft-, erä- ja turvallisuusalan tuotteiden myyntiin erikoistunut kauppa. Oulun myymälä palvelee asiakkaita viikon jokaisena arkipäivänä ja muina aikoina tuotteet saa kätevästi tilattua verkkokaupasta.

Vähittäismyynnin lisäksi Milgear järjestää kimppatilauksia suurempiin ulkomaalaisiin verkkokauppoihin kuten WGC, Red Wolf Airsoft ja RSOV.

Tradesoft

Tradesoft on vuonna 2011 perustettu Turkulainen airsoft-aseiden erikoisliike. Myymälän, verkkokaupan ja virityspalveluiden lisäksi Tradesoft ylläpitää Airsoft-aseisiin ja mm. virittämiseen keskittyvää Tradetech-tietokantaa.

Verkkokaupan ja myymälän tuotevalikoima kattaa airsoft-aseet, tarvikkeet ja viritysosat sekä varusteet. Monet Tradesoftin tarjoamista tuotteista soveltuvat myös muuhun vapaa-ajan käyttöön.